Speciale avond voor jou en je relaties!
Business Culinaire is de ultieme waardering voor jezelf en je relaties. Tijdens het sitting-diner word je drie keer tien minuten verrast door bijzondere acts en/of sprekers.
Programma Business Culinaire
Donderdag 27 maart 2025
met drie korte verrassingsacts
17.30 uur – 18.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses
18.30 uur – 20.00 uur
Culinaire wandeling door het kasteel
20.00 uur – 22.00 uur
Sitting & Serving dinner met live muziek.
22.00-24.00 uur
Afterparty Dance & Lounge met het
DJ duo Linda en Hans
Met de Chefs
Chef de Chateau Jim Boctor
**Eric van Loo (Parkheuvel, Rotterdam)
**Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn)
*Ron Lemmens (Flavours, Weert)
*Lars van Galen (‘t Lansink, Hengelo)
*Ronald van Roon (Calla’s, Den Haag)
*Wilco Berends (De Nederlanden, Vreeland)
*Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
*Thomas van Santvoort (Flicka, Kerkdriel)
*Jelle Jansen (De Woage, Gramsbergen)
*Jan Smink (Smink, Wolvega)
Het arrangement
Amuses en bubbels
Tien sterrengerechten
Onbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Koffie, thee, likeur en friandises.
Voor € 389,00 per persoon
Kledingvoorschrift is tenue de ville
Slechts 240 toegangskaarten beschikbaar