Skip to content

Erik van Loo - Parkheuvel

eric van loo 4

Erik is geboren in Zuid-Limburg, waar hij opgroeide als slagerszoon in het dorpje Mechelen. Na ervaring op te hebben gedaan in binnen- en buitenland startte Erik zijn eigen restaurant in Wijk bij Duurstede, ‘Restaurant Duurstede’, waar hij zijn eerste Michelinster kookte.

Met een prachtige loopbaan is hij nu al 17 jaar Patron Cuisinier en sinds 2006 eigenaar van Restaurant Parkheuvel, bekroond met twee Michelinsterren.

Zijn zoon Juliën is zijn rechterhand in de keuken en staat inmiddels al een aantal jaar aan zijn zijde. Juliën staat voor een jonge generatie succesvolle chefs die compleet toegewijd zijn aan hun werk. Hij wil zijn vaardigheden constant verder ontwikkelen. Met oog voor de nieuwste trends in de gastronomie brengt hij klassiek en modern samen.

Restaurant Parkheuvel
2 Michelinsterren
Gault&Millau 17,5/20
Lekker 500
Les Patrons Cuisiniers

Shopping cart