Skip to content

Jozua Jaring

Jozua-Jaring

Jozua Jaring is Chef-kok en eigenaar van restaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem. Voorheen werkte hij onder meer bij De Hoop op d’Swarte Walvis in Zaandam, Vis & Ko in Haarlem en Chapeau!** in Bloemendaal. In september 2013 startte hij Ratatouille Food & Wine.

Verwacht bij Ratatouille Food & Wine een met zorg en creativiteit samengestelde menukaart, laagdrempeligheid, en het gebruik van exclusieve signatuurgerechten. Alles wordt tot perfectie bereid met exclusieve smaakpaletten, uitstekende wijnen en altijd gebruik van beschikbare seizoen producten.

In november 2014 werd Ratatouille Food & Wine bekroond met een Michelinster. Michelin noemde het restaurant bij de uitreiking van de eerste ster in 2014: “Een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurants: minder stijf, minder duur, en toegankelijker. Het gaat om wat er op het bord komt.”

Restaurant Ratatouille Food & Wine
1 Michelinster
Gault&Millau 16,5/20
Lekker 500

Shopping cart