Skip to content

Tonny Berentsen - De Kromme Dissel

De Kromme Dissel, Heelsum

Chef de Cuisine – De Kromme Dissel

Geboren en getogen in het dorpje Loo, groeide Tonny Berentsen op tussen de boerderijen, kassen en het boerenleven. Al op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door pure ingrediënten en de smaak van échte producten – iets wat tot op de dag van vandaag zijn keuken kenmerkt. Na leerjaren in onder meer Arnhem, Rotterdam en Duitsland streek hij neer bij De Kromme Dissel, waar hij sinds 2000 met trots en passie de scepter zwaait als chef. Zijn stijl is verfijnd en vol respect voor het product, geïnspireerd door het ritme van de natuur én zijn jeugd op het platteland.

In zijn vrije tijd geniet Tonny het liefst samen met zijn vrouw van een goed glas wijn in de tuin, of maakt hij lange wandelingen met hun hond ‘Dissel’.

Restaurant De Kromme Dissel
1 Michelinster
Gault&Millau
Lekker 500