In de media
Vrijdag 17 maart
17.30 uur – 18.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses
18.30 uur – 22.00 uur
Culinaire wandeling door het kasteel
Uiteraard met voldoende zitgelegenheid
22.00 uur – 24.00 uur
Dance & Lounge
Met de Chefs
- Onder leiding van Alex van Schaik (Chef de Chateau)
- *Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
- *Ronald van Roon (Calla's, Den Haag)
- *Egon van Hoof (Mos, Amsterdam)
- *Hans Derks (Versaen, Ravenstein)
- *Lars van Galen ('t Lansink, Hengelo)
- *Jozua Jaring (Ratatouille, Haarlem)
- *Mike Cornelissen (Rijnzicht, Doornenburg)
- *Erik Tas ('t Ganzenest, Rijswijk)
- *Eric van Bochove ('t Vlasbloemeken, Koewacht)
- *Wilco Berends (De Nederlanden, Vreeland)
Inclusief onbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Inclusief Valet Parking
Voor € 345,00 per persoon
Slechts 300 kaarten beschikbaar
Zaterdag 18 maart
17.30 uur – 18.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses
18.30 uur – 22.00 uur
Culinaire wandeling door het kasteel
Uiteraard met voldoende zitgelegenheid
22.00 uur – 24.00 uur
Dance & Lounge
Met de Chefs
- Onder leiding van Alex van Schaik (Chef de Chateau)
- *Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
- *Ronald van Roon (Calla's, Den Haag)
- *Egon van Hoof (Mos, Amsterdam)
- *Hans Derks (Versaen, Ravenstein)
- *Lars van Galen ('t Lansink, Hengelo)
- *Jozua Jaring (Ratatouille, Haarlem)
- *Mike Cornelissen (Rijnzicht, Doornenburg)
- *Erik Tas ('t Ganzenest, Rijswijk)
- *Jonathan Zandbergen (Merlet, Schoorl)
- *Erik de Mönnink (De Swarte Ruijter, Holten)
Inclusief onbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Inclusief Valet Parking
Voor € 349,00 per persoon
Slechts 300 kaarten beschikbaar