Programma
Vrijdag 27 maart 2026
17.30 uur – 18.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses door Chef de Bateau
18.30 uur – 20.00 uur
Culinaire wandeling op het 2e dek van de Oceandiva
20.00 uur – 22.00 uur
Sitting & Serving dinner met live muziek
22.00 uur -24.00 uur
Afterparty: Lounge & Dance
Met de Chefs
**Eric van Loo (Parkheuvel, Rotterdam)
**Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn)
*Lars van Galen (’t Lansink, Hengelo)
*Ronald van Roon (Calla’s, Den Haag)
*Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
*Jan Smink (Smink, Wolvega)
*Hans Derks (Versaen, Ravensteijn)
*Yornie van Dijk (Basiliek, Harderwijk)
*Sander Spruijt (De Burgemeester, Linschoten)
*volgt
Inclusief onnbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Koffie, thee, likeur en friandises.
*Een all-in toegangskaart bedraagt €389,00 per persoon.
*Kledingvoorschrift is tenue de ville
De Oceandiva Original vaart van 20.00 uur tot 23.00 uur
Zaterdag 28 maart 2026
17.30 uur – 18.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses door Chef de Bateau
18.30 uur – 20.00 uur
Culinaire wandeling op het 2e dek van de Oceandiva
20.00 uur – 22.00 uur
Sitting & Serving dinner met live muziek
22.00 uur -24.00 uur
Afterparty: Lounge & Dance
Met de Chefs
**Eric van Loo (Parkheuvel, Rotterdam)
**Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn)
*Lars van Galen (’t Lansink, Hengelo)
*Ronald van Roon (Calla’s, Den Haag)
*Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
*Jan Smink (Smink, Wolvega)
*Hans Derks (Versaen, Ravensteijn)
*Yornie van Dijk (Basiliek, Harderwijk)
*Sander Spruijt (De Burgemeester, Linschoten)
*volgt
Inclusief onnbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Koffie, thee, likeur en friandises.
*Een all-in toegangskaart bedraagt €389,00 per persoon.
*Kledingvoorschrift is tenue de ville
De Oceandiva Original vaart van 20.00 uur tot 23.00 uur