Skip to content

Programma

Donderdag 27 maart

Business Culinaire

17.30 uur – 18.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses

18.30 uur – 20.00 uur
Culinaire wandeling door het kasteel 

20.00  uur – 22.00 uur
Sitting & Serving dinner met de band van
Alexander Broussard

22.00-24.00 uur
Afterparty Dance & Lounge met het
DJ duo Linda en Hans

Met de Chefs

Chef de Chateau Jim Boctor

**Eric van Loo (Parkheuvel, Rotterdam)
**Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn)
*Ron Lemmens (Flavours, Weert)
*Lars van Galen (‘t Lansink, Hengelo)
*Ronald van Roon (Calla’s, Den Haag)
*Wilco Berends (De Nederlanden, Vreeland)
*Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
*Thomas van Santvoort (Flicka, Kerkdriel)
*Jelle Jansen (De Woage, Gramsbergen)
*Jan Smink (Smink, Wolvega)

 

Inclusief

Onbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Koffie, thee, likeur en friandises.

Voor € 389,00 per persoon

Kledingvoorschrift is tenue de ville
Slechts 240 toegangskaarten beschikbaar

Vrijdag 28 maart

17.30 uur – 18.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses

18.30 uur – 20.00 uur
Culinaire wandeling door het kasteel 

20.00  uur – 22.00 uur
Sitting & Serving dinner met live muziek

22.00-24.00 uur
Afterparty Dance & Lounge met het
DJ duo Linda en Hans

Met de Chefs

Chef de Chateau Jim Boctor

**Eric van Loo (Parkheuvel, Rotterdam)
**Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn)
*Ron Lemmens (Flavours, Weert)
*Lars van Galen (‘t Lansink, Hengelo)
*Ronald van Roon (Calla’s, Den Haag)
*Wilco Berends (De Nederlanden, Vreeland)
*Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
*Jelle Jansen (De Woage, Gramsbergen)
*Jan Smink (Smink, Wolvega)
*Yornie van Dijk (Basiliek, Harderwijk)

Inclusief

Onbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Koffie, thee, likeur en friandises.

Voor € 369,00 per persoon

Kledingvoorschrift is tenue de ville
Slechts 240 toegangskaarten beschikbaar

Zaterdag 29 maart

17.30 uur – 18.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses

18.30 uur – 20.00 uur
Culinaire wandeling door het kasteel 

20.00  uur – 22.00 uur
Sitting & Serving dinner met live muziek

22.00-24.00 uur
Afterparty Dance & Lounge met het
DJ duo Linda en Hans

Met de Chefs

Chef de Chateau Jim Boctor

**Eric van Loo (Parkheuvel, Rotterdam)
**Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn)
*Ron Lemmens (Flavours, Weert)
*Lars van Galen (‘t Lansink, Hengelo)
*Ronald van Roon (Calla’s, Den Haag)
*Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
*Jan Smink (Smink, Wolvega)
*Hans Derks (Versaen, Ravensteijn)
*Yornie van Dijk (Basiliek, Harderwijk)
* Jozua Jaring (Ratatouille, Haarlem)

Inclusief

Onbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Koffie, thee, likeur en friandises.

Voor € 369,00 per persoon

Kledingvoorschrift is tenue de ville
Slechts 240 toegangskaarten beschikbaar

Zondag 30 maart

Sterren Lunch

11.30 uur – 12.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses

12.30 uur – 14.00 uur
Culinaire wandeling door het kasteel 

14.00  uur – 16.00 uur
Sitting & Serving dinner met de band van
Alexander Broussard

16.00-18.00 uur
Natafelen met koffie/thee, likeur en friandises.

Met de Chefs

Chef de Chateau Jim Boctor

**Eric van Loo (Parkheuvel, Rotterdam)
**Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn)
*Ron Lemmens (Flavours, Weert)
*Lars van Galen (‘t Lansink, Hengelo)
*Ronald van Roon (Calla’s, Den Haag)
*Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
*Thomas van Santvoort (Flicka, Kerkdriel)
*Jan Smink (Smink, Wolvega)

*Hans Derks (Versaen, Ravensteijn)
*Yornie van Dijk (Basiliek, Harderwijk)

Inclusief

Onbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Koffie, thee, likeur en friandises.

Voor € 359,00 per persoon

Kledingvoorschrift is tenue de ville
Slechts 240 toegangskaarten beschikbaar

Shopping cart