Programma
Donderdag 27 maart
Business Culinaire
17.30 uur – 18.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses
18.30 uur – 20.00 uur
Culinaire wandeling door het kasteel
20.00 uur – 22.00 uur
Sitting & Serving dinner met de band van
Alexander Broussard
22.00-24.00 uur
Afterparty Dance & Lounge met het
DJ duo Linda en Hans
Met de Chefs
Chef de Chateau Jim Boctor
**Eric van Loo (Parkheuvel, Rotterdam)
**Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn)
*Ron Lemmens (Flavours, Weert)
*Lars van Galen (‘t Lansink, Hengelo)
*Ronald van Roon (Calla’s, Den Haag)
*Wilco Berends (De Nederlanden, Vreeland)
*Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
*Thomas van Santvoort (Flicka, Kerkdriel)
*Jelle Jansen (De Woage, Gramsbergen)
*Jan Smink (Smink, Wolvega)
Inclusief
Onbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Koffie, thee, likeur en friandises.
Voor € 389,00 per persoon
Kledingvoorschrift is tenue de ville
Slechts 240 toegangskaarten beschikbaar
Vrijdag 28 maart
17.30 uur – 18.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses
18.30 uur – 20.00 uur
Culinaire wandeling door het kasteel
20.00 uur – 22.00 uur
Sitting & Serving dinner met live muziek
22.00-24.00 uur
Afterparty Dance & Lounge met het
DJ duo Linda en Hans
Met de Chefs
Chef de Chateau Jim Boctor
**Eric van Loo (Parkheuvel, Rotterdam)
**Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn)
*Ron Lemmens (Flavours, Weert)
*Lars van Galen (‘t Lansink, Hengelo)
*Ronald van Roon (Calla’s, Den Haag)
*Wilco Berends (De Nederlanden, Vreeland)
*Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
*Jelle Jansen (De Woage, Gramsbergen)
*Jan Smink (Smink, Wolvega)
*Yornie van Dijk (Basiliek, Harderwijk)
Inclusief
Onbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Koffie, thee, likeur en friandises.
Voor € 369,00 per persoon
Kledingvoorschrift is tenue de ville
Slechts 240 toegangskaarten beschikbaar
Zaterdag 29 maart
17.30 uur – 18.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses
18.30 uur – 20.00 uur
Culinaire wandeling door het kasteel
20.00 uur – 22.00 uur
Sitting & Serving dinner met live muziek
22.00-24.00 uur
Afterparty Dance & Lounge met het
DJ duo Linda en Hans
Met de Chefs
Chef de Chateau Jim Boctor
**Eric van Loo (Parkheuvel, Rotterdam)
**Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn)
*Ron Lemmens (Flavours, Weert)
*Lars van Galen (‘t Lansink, Hengelo)
*Ronald van Roon (Calla’s, Den Haag)
*Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
*Jan Smink (Smink, Wolvega)
*Hans Derks (Versaen, Ravensteijn)
*Yornie van Dijk (Basiliek, Harderwijk)
* Jozua Jaring (Ratatouille, Haarlem)
Inclusief
Onbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Koffie, thee, likeur en friandises.
Voor € 369,00 per persoon
Kledingvoorschrift is tenue de ville
Slechts 240 toegangskaarten beschikbaar
Zondag 30 maart
Sterren Lunch
11.30 uur – 12.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses
12.30 uur – 14.00 uur
Culinaire wandeling door het kasteel
14.00 uur – 16.00 uur
Sitting & Serving dinner met de band van
Alexander Broussard
16.00-18.00 uur
Natafelen met koffie/thee, likeur en friandises.
Met de Chefs
Chef de Chateau Jim Boctor
**Eric van Loo (Parkheuvel, Rotterdam)
**Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn)
*Ron Lemmens (Flavours, Weert)
*Lars van Galen (‘t Lansink, Hengelo)
*Ronald van Roon (Calla’s, Den Haag)
*Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
*Thomas van Santvoort (Flicka, Kerkdriel)
*Jan Smink (Smink, Wolvega)
*Hans Derks (Versaen, Ravensteijn)
*Yornie van Dijk (Basiliek, Harderwijk)
Inclusief
Onbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Koffie, thee, likeur en friandises.
Voor € 359,00 per persoon
Kledingvoorschrift is tenue de ville
Slechts 240 toegangskaarten beschikbaar