Skip to content

Programma

Vrijdag 27 maart 2026

17.30 uur – 18.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses door Chef de Bateau

18.30 uur – 20.00 uur
Culinaire wandeling op het 2e dek van de Oceandiva

20.00  uur – 22.00 uur
Sitting & Serving dinner met live muziek

22.00 uur -24.00 uur
Afterparty: Lounge & Dance

Met de Chefs

**Eric van Loo (Parkheuvel, Rotterdam)
**Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn)
*Lars van Galen (’t Lansink, Hengelo)
*Ronald van Roon (Calla’s, Den Haag)
*Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
*Jan Smink (Smink, Wolvega)

*Hans Derks (Versaen, Ravensteijn)
*Yornie van Dijk (Basiliek, Harderwijk)
*Sander Spruijt (De Burgemeester, Linschoten)
*volgt

Inclusief onnbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Koffie, thee, likeur en friandises.

*Een all-in toegangskaart bedraagt €389,00 per persoon.
*Kledingvoorschrift is tenue de ville

De Oceandiva Original vaart van 20.00 uur tot 23.00 uur

Zaterdag 28 maart 2026

17.30 uur – 18.30 uur
Ontvangst met bubbels en amuses door Chef de Bateau

18.30 uur – 20.00 uur
Culinaire wandeling op het 2e dek van de Oceandiva

20.00  uur – 22.00 uur
Sitting & Serving dinner met live muziek

22.00 uur -24.00 uur
Afterparty: Lounge & Dance

Met de Chefs

**Eric van Loo (Parkheuvel, Rotterdam)
**Martin Kruithof (De Lindenhof, Giethoorn)
*Lars van Galen (’t Lansink, Hengelo)
*Ronald van Roon (Calla’s, Den Haag)
*Paul Kappé (Monarh, Tilburg)
*Jan Smink (Smink, Wolvega)

*Hans Derks (Versaen, Ravensteijn)
*Yornie van Dijk (Basiliek, Harderwijk)
*Sander Spruijt (De Burgemeester, Linschoten)
*volgt

Inclusief onnbeperkt bijpassende wijnen, bier en frisdrank.
Koffie, thee, likeur en friandises.

*Een all-in toegangskaart bedraagt €389,00 per persoon.
*Kledingvoorschrift is tenue de ville

De Oceandiva Original vaart van 20.00 uur tot 23.00 uur