
Wilco Berends
Wilco is geboren op 16 april 1972 in Barsingerhorn, Noord-Holland. Zijn moeder zorgde elke avond voor klassieke Hollandse kost op tafel, gebruik makend van de ingrediënten van dat seizoen.

Hans Kinkartz
Na de hotelschool ging ik in militaire dienst en werd daar kok. Ik kookte met gemak voor 500 man. Na de militaire dienst vertrok ik naar Brussel, daarna Parijs en vervolgens Düsseldorf.

Eric van Loo
Erik is geboren in Zuid-Limburg, waar hij opgroeide als slagers- zoon in het dorpje Mechelen. Na ervaring op te hebben gedaan in binnen- en buitenland startte Erik zijn eigen restaurant

Jan Smink
Jan Smink, de WERELDKAMPIOEN in 2023 van 'le Tattinger Prix Culinairy' Ik ben een trotse boerenzoon en een fiere Fries en voel mij helemaal thuis in het charmante Wolvega.

Thomas van Santvoort
Thomas van Santvoort maakt zijn droom werkelijkheid met Flicka. Ooit is hij begonnen in de spoelkeuken, waarvanuit hij de koks aan het werk zag. Thomas was er van overtuigd dat hij

Paul Kappé
De passie voor koken zit er bij mij al van jongs af aan in. Mijn ouders waren redelijk bourgondisch en als er vrienden op bezoek waren, maakten ze garnalencocktails en bijzondere hapjes. Ik wilde

Ronald van Roon
Geboren in 1985 te Barendrecht, onder de rook van Rotterdam, opgegroeid tussen de spruiten- en aardappelvelden. Al van jongs af aan mocht ik met mijn opa mee om aardappels te rooien.

Yornie van Dijk
Geboren en getogen Harderwijker Yornie van Dijk heeft het restaurant van zijn voormalige chef Rik Jansma overgenomen en naar zijn hand gezet .Het interieur combineert gepersonaliseerde

Lars van Galen
Ik ben geboren in Enschede en ik heb tijdens mijn opleiding “Sterklas” (een initiatief van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks) bij diverse vooraanstaande restaurants zoals

Hans Derks
Ik weet niet beter als dat ik van kleins af aan kok wilde worden’ Uit eten vond ik fantastisch! En dat wilde ik ook gaan doen. Begonnen als kok in 1997 in een pannenkoeken restaurant en via

Jozua Jaring
Jozua Jaring is Chef-kok en eigenaar van restaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem. Voorheen werkte hij onder meer bij De Hoop op de Swarte Walvis in

Ron Lemmens
Ik heb gewerkt in diverse top restaurants waaronder Avant-Garde Van Groeninge (Eindhoven), ONE (Roermond), Hostellerie Munten (Weert) en Treeswijk-hoeve (Waalre). In 2015 nam ik,

Sander Spruijt
Sander Spruijt ontwikkelde zijn passie voor koken op de boerderij van zijn grootouders, waar hij leerde waar producten vandaan komen. Na zijn bbl-opleiding begon hij bij De Burgemeester en

Eric van Bochove
Eric van Bochove begon zijn culinaire avontuur op 15-jarige leeftijd als leerling bij restaurant Bellevue in Goes. Zijn passie voor verse regionale zeevruchten bloeide hier op. Tijdens zijn studie

Tonny Berentsen
Geboren en getogen in het dorpje Loo, groeide Tonny Berentsen op tussen de boerderijen, kassen en het boerenleven. Al op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door pure ingrediënten en de

Thomas Deli
Thomas is geboren in Heerenveen, Friesland. Zijn roots liggen ook deels in Frankrijk, zijn moeder is namelijk Française. Zijn liefde voor het culinaire vak heeft hij dan ook van huis uit meegekregen. Zijn

Lars Aukema
Ik ben een nuchtere Fries, die soms een beetje stug is, maar ik ga altijd voor perfectie. Door hard te werken de afgelopen jaren en ervaring te hebben opgedaan bij Landgoed Lauswolt, Restaurant de

Joey van Heesbeen
Ik ben Joey van Heesbeen en samen met mijn vrouw Joke zijn we een gepassioneerd koppel dat houdt van lekker eten en koken. Onze loopbaan richt zich dan ook vooral op de horeca. Joke begon

Tommy Janssen
In 2021 opende Tommy restaurant Maeve in Utrecht, samen met zijn vrouw Vera Voorend. Na jarenlange ervaring in toprestaurants verwezenlijken zij sindsdien een langgekoesterde

Michael Corpel
Na vijf jaar als chef in de keuken van De Moerbei, nam Michael Corpel in augustus 2024 het restaurant over samen met zijn compagnon en maître-sommelier Frank de Haas. Een nieuwe stap,

Steven Klein Neijenhuis
Mijn passie voor koken is begonnen toen ik in de afwas werkte en af en toe mee mocht helpen in de keuken. Nu ben ik al jaren eigenaar van Herberg Onder de Linden in Aduard en zoek ik

Wouter Kik
Volgt

Tom Vinke
Volgt

Tristan de Boer
Volgt

Egon van Hoof
Volgt